Προϊόντα

Ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου

Συστήματα κατάλληλα για ανοίγματα περιορισμένου πλάτους και ύψους, με υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση και ασφάλεια. Τοποθετούνται είτε σε νέες κατοικίες, είτε σε έργα αντικατάστασης – ανακαίνισης και χαρακτηρίζονται από τη πληθώρα τυπολογιών κι εφαρμογών, την σχεδόν απεριόριστη προσαρμογή κι εξατομίκευση, αλλά και τα πολλά αξεσουάρ.

Συρόμενα συστήματα αλουμινίου

Όπου τίθεται θέμα διαθέσιμου χώρου εσωτερικά, υψηλής αισθητικής με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, εύκολης κι απρόσκοπτης πρόσβασης με πληθώρα τυπολογιών, τότε τα συρόμενα συστήματα αποτελούν τη βέλτιστη λύση. Τοποθετούνται είτε σε έργα αντικατάστασης, είτε σε νέα, σύγχρονα έργα σε όλες τους δυνατούς συνδυασμούς. Μπορούν να συνδυαστούν με αντικουνουπικές σήτες κι εξωτερικά ρολά ή περσιάνες.

Πτυσσόμενες πόρτες τύπου φυσερό

Ίσως η μοναδική λύση σε περιπτώσεις όπου απαιτείται η κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων και σχεδόν το 100% του ωφέλιμου ανοίγματος. Τα συστήματα φυσερό διαθέτουν υψηλές επιδόσεις θερμο-ηχομόνωσης, κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, υψηλή λειτουργικότητα και αισθητική. Κατάλληλη λύση τόσο για εμπορικά κτήρια, όσο και για σύγχρονες κατοικίες.

Υαλοπετάσματα

Η χρήση των υαλοπετασμάτων αφορά κυρίως στην εξωτερική πρόσοψη μεγάλων κτηρίων, ωστόσο δύναται να χρησιμοποιηθούν και σε ιδιωτικές κατοικίες, καλύπτοντας μικρές ή μεγάλες επιφάνειες όπου απαιτείται «γυάλινη» όψη. Τα σύγχρονα συστήματα υαλοπετασμάτων απαιτούν ελάχιστη ως καθόλου συντήρηση, δημιουργούν ομοιόμορφο, γυάλινο αποτέλεσμα, στο οποίο αντανακλάται το γειτονικό περιβάλλον ενώ συνεργάζονται αρμονικά με κάθε τυπολογία πόρτας ή παραθύρου. Η μεγάλη εμπειρία μας στην εγκατάσταση υαλοπετασμάτων μας επιτρέπει να προτείνουμε λύσεις για οποιοδήποτε έργο.

Θύρες εισόδου

Η κεντρική είσοδος της οικίας / έργου είναι ίσως από τα πιο σημαντικά σημεία, αφού καταδεικνύει την αρχιτεκτονική ταυτότητα του κτηρίου, ενώ δεν θα πρέπει να στερείται στοιχείων ασφάλειας, λειτουργικότητας, αισθητικής και design. Η εταιρεία ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ διαθέτει πληθώρα λύσεων και επιλογών για κάθε έργο και προϋπολογισμό. Θύρες απλές, ασφαλείας, αξονικές (pivot) σε διάφορες τυπολογίες και με ποικιλία επιλογών όσον αφορά στα εξωτερικά υλικά διακόσμησης.

Κιγκλιδώματα (κάγκελα)

Απαραίτητο δομικό στοιχείο σε κάθε μπαλκόνι, σκάλα ή σημείο όπου απαιτείται ασφάλεια και προστασία. Διαθέτουμε τα πλέον σύγχρονα συστήματα κιγκλιδώματος που αποτελούνται κυρίως από συστήματα κάθετης στήριξης υαλοπινάκων ασφαλείας, χωρίς κολώνες και εμφανή σημεία στήριξης προσφέροντας την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας. Δύναται να τοποθετηθούν επιδαπέδια ή πλευρικά με πληθώρα εφαρμογών σε οικίες, ξενοδοχεία, δημόσιους χώρους, εμπορικά κέντρα, πισίνες κλπ.

Συστήματα εξωτερικής σκίασης

Η ανάγκη προστασίας από τον ήλιο γίνεται διαρκώς πιο επιτακτική, ειδικά στα σύγχρονα αρχιτεκτονικά σχέδια, όπου τα συστήματα σκίασης αποτελούν αναπόσπαστο διακοσμητικό μέρος του έργου. Η εταιρία μας διαθέτει διάφορα συστήματα σκίασης, με σταθερές ή κινητές περσίδες, οριζόντιας ή κάθετης διάταξης καθώς και λούβρα (περσιάνες) αλλά και rolling shutters. Τα συστήματα εξωτερικής σκίασης εκτός από το προφανές, αναβαθμίζουν και την ασφάλεια, βελτιώνοντας συνολικά την αίσθηση διαβίωσης.

Αντικουνουπικά συστήματα – σήτες

Οι σήτες συμβάλλουν σημαντικά στο αίσθημα άνεσης στη διαβίωση μας αφού μας προστατεύουν από έντομα και ζωύφια, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα συστήματα σήτας που διαθέτει η εταιρείας μας επιτρέπουν τον φυσικό αερισμό, την απρόσκοπτη ορατότητα προς το εξωτερικό περιβάλλουν αλλά και στην εξοικονόμηση ενέργειας, μετριάζοντας τη χρήση του κλιματιστικού (A/C). Είναι διαθέσιμα σε τυπολογίες σταθερού, συρόμενου, ρολού και πλισέ.

Βιοκλιματικές πέργκολες

Ο αύλειος χώρος κάθε οικίας δέχεται ηλιακή ακτινοβολία για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια τόσο της ημέρας, όσο και του έτους. Η επιλογή του κατάλληλου σημείου για να μπορέσει να απολαύσει κανείς τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού, προϋποθέτει η δημιουργία σκιάς αλλά και προστασίας γενικότερα από τα υπόλοιπα στοιχεία της φύσης, (βροχή, αέρα, κλπ.). Οι βιοκλιματικές πέργκολες αλουμινίου της εταιρίας μας έχουν πληθώρα εφαρμογών και τυπολογιών ικανοποιώντας κάθε απαίτηση και ανάγκη. Υπάρχουν πολλές επιλογές όπως για παράδειγμα με σταθερά λούβρα αλουμινίου, κινητά λούβρα με μηχανισμό, (για απόλυτη στεγάνωση και λειτουργικότητα), καθώς και λύσεις με πολυκαρβονικό υλικό για μια πιο μοντέρνα προσέγγιση.

Περιφράξεις αλουμινίου & αυλόπορτες

Η εταιρεία μας διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις για τη προστασία του εξωτερικού, ακάλυπτου χώρου. Τα συστήματα περίφραξης αλουμινίου διατίθενται σε διάφορα σχέδια και τυπολογίες και μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε αυλή ή εξωτερικό χώρο, σε μήκος και ύψος που εσείς θα προσδιορίσετε. Η περίφραξη αλουμινίου είναι η βέλτιστη λύση για τη προστασία της αυλής σας, καθώς δεν απαιτεί καμία συντήρηση, είναι υψηλής αισθητικής και προσθέτει χαρακτήρα και ύφος στη ταυτότητα του σπιτιού σας. Επιπρόσθετα, στο ΑΛΟΥΜΙΝΟΡΑΜΑ θα βρείτε πληθώρα σχεδίων και λύσεων και για τις αυλόπορτες του σπιτιού σας, ολοκληρώνοντας έτσι την εξωτερική του όψη.

Υπηρεσίες

Επιλογή συστημάτων αλουμινίου

Το νέο σας σπίτι ή ακόμα και η ανακαίνιση ενός ήδη υπάρχοντος είναι από τα μεγαλύτερα project της ζωής σας! Οι πληροφορίες είναι πολλές και τις περισσότερες φορές, δυσνόητες. Επισκεφτείτε μας για να σας λύσουμε κάθε απορία και να συζητήσουμε για όλες τις διαθέσιμες λύσεις και προτάσεις στα συστήματα αλουμινίου. Στόχος μας να ενημερωθείτε πλήρως ώστε να επιλέξετε τη βέλτιστη λύση! Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε τη συνάντησή μας!

Διευθετήστε τη συνάντησή σας

Επιμέτρηση

Είτε για να μπορέσουμε να σας δώσουμε προσφορά είτε για να προχωρήσουμε με τη τελική κατασκευή των συστημάτων που επιλέξατε, η επί τόπου μέτρηση ανοιγμάτων εφαρμογής των νέων συστημάτων αλουμινίου (κουφωμάτων) είναι απαραίτητη. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε σχετική επίσκεψη στο έργο σας, για τη τελική μέτρηση των ανοιγμάτων.

Διευθετήστε τη συνάντησή σας

Αξιολόγηση προσφοράς

Είναι συχνό φαινόμενο το αρχικό πλάνο σας να απαιτεί αλλαγές ή διορθώσεις, ειδικά όσο προχωρούν οι εργασίες του έργου. Κάποιες φορές είναι επιτακτική η αντικατάσταση των αρχικών συστημάτων αλουμινίου με διαφορετικές τυπολογίες ώστε να συμφωνεί με τον προϋπολογισμό – που μπορεί κι αυτός να άλλαξε! Ελάτε να συζητήσουμε και να αξιολογήσουμε τη προσφορά σας, ώστε να καταλήξουμε στο επιθυμητό για εσάς, αποτέλεσμα!

Διευθετήστε τη συνάντησή σας